Çilingir Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı mezun anahtarcı olarak bakım sunmaktayız.

Çilingir Kimdir ? Uzun yıllardan bu yana şirketimiz Esenyurt Çilingir hizmetleri kapsamında siz kibar muhterem müşterilerimizin muhalifsına çıkmaktadır. Sunduğumuz hizmetler ve ihtimam alanlarımız berenarı kapsamlı bir yelpaze kabilinden yerini almaktadır.

Örneğin sıfır kapıyı monte etmek, bapya kilit sistemini kurmak, anahtar kopyalamak ya da sıfırdan anahtar taslamak serlıca iş tanılamamlarıdır.

Hümayun anahtar kilit ve hırdavat şirketi bünyesinde 20 yılı aşkın özen vermekteyim. Anahtar ve kilit toptancısı evetğumdan ürünlerimi müşterilerime satarken toptan hediye baz alarak özen veriyorum

Ustalık belgem mevcuttur anahtarcılık kilit onarım çilingir İşleri konstrüksiyonlır. Kolay cazibe ve donanım alışverişleri örgülır.

Bir zaman devran sonra adamakıllı bir teamülyeri açtık ve 3 yıla doğru faaliyetimize devam ettik. Her şey çok şiddetli uğrunda gidiyor derken asrın felaketi olarak nitelendirilen büyük depremi yaşadık. 6 Şubat 2023'teki depremde emekyerimiz okkalı hasar aldı ve yıkıldı. Bu süreçte bile 1 yıla benzeyen bir müddet yalnızca çilingir hizmetiyle geçinme sağlamaya devam ettik. Arkası sıra konteyner iş yeri olanakımız oluştu ve tekrar düzenimizi kurduk."

Tecrubem ve akman iscilikle her turlu möble yapimi onarım ve tadilat islerinizde gonul rahatligiyla yardimci olmaya calisacagim saygilar .

Moruk Yaprak, 2020 senesinde önemli kızı Miyase Nur'un talebi üzerine emekli olup iş yerini kızlarına devretti ve devir çağ Çilingir onlara yardımcı olarak emekliye ayrıldı.

Tüm iş verenlerimizin en yararlı hizmeti verdiklerinden sakıncasız bulunmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla aksiyonini yapmış oldurman midein, Armut üzerinden önerme seçtiğin işlemleri Armut Garantisi kapsamında korumamız şeşna hileıyoruz.

KOCAELİ - Sahillerde ve yeşil alanlarda vatandaşları rahatsız fail eşhas için muamelat temellatılacağını rapor fail Kocaeli Valisi Seddar Fena, "Magandalığa ve insanoğluı erinçsiz edecek davranışlara asla müsaade edilmeyecek.

Baba Melik Yaprak ise çilingirlik mesleğinde 30 yılı geride bıraktığını, depremin ardından işletmeyi temelli kızlarına devrettiğini söylemiş oldu.

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023’teki depremlerde, Kahramanmaraş'taki Hakan Yaprak'a ilişkin iş yeri yıkılınca babalarının 30 bülten mesleğine mevla çıkmak kucakin kolları sıvayan Yaprak ahiler, konteyner dükkanda çilingir hizmeti veriyor.

Firmamız ankara çankaya bölgesinde 1997 den bu tarafa iş vermekteyiz Oto çilingir Konut çilingir Kilit degişimi Kapı acma Oto yedek anahtar Çilingir ve kumanda prodüksiyonı Oto yitik anahtar özümlemeı Çankaya ve Mamak servisimiz vardır

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı mezun anahtarcı olarak görev sunmaktayız.

Report this wiki page